That's when I'm doing fine.



Going out. Meet up my peeps. That's when I'm doing fine!

Redig beslutsångest!

Det är såhär vi myser en ledig kväll!




Jag har väldigt svårt att bestämma mig... Asså fan kan inte någon bara säga, "om du inte gör så här så kmr din hälsa att vara i stor fara!!" Det jag inte kan bestämma mig om är hur jag ska äta.. Hur min kost ska se ut.. Ska jag köra på LCHF och bli kvitt mitt sockerberoende och få en stabil mage, eller ska jag köra på GI och tillåta mig godis ibland (om det går att hejda sig till 1 gång i veckan....) eller ska jag fortsätta ära som jag gör och träna ännu mer? Jag kan inte bestämma mig! Ena dagen är jag fast besluten om att jag ska börja köra LCHF och käkar en LCHF-frulle. Men ju längre in på dagen så börjar jag ändra mig och tänker "fan man kanske ska köra GI så kan jag käka den där lilla chokladbiten ändå, kan ju unna mig lixom" och nästa så trycker jag i mig sockerbomben efter skitsaker efter sockerbomb och tänker "ääh jag får träna lite extra bara..."

Fan det är verkligen irriterande! Dock kanske jag inte har så mkt till val nu.. Det är dyrt att vara sockerberoende... JÄVLIGT dyrt! Ja visst man kan käka på jobbet lite här, lite där men man är ju inte tillräckligt tillfredställd när man kmr hem så man inte skulle trippa ner till coop och köpa den där chokladkakan iaf.. Nä dubelt upp! Jag är så trött på att känna mig konstant full efter allt skit jag stoppar i mig och ganska äcklig måste jag medge.. Jag tänker på vad som sipprar runt i mitt blod... Aah får göra mig en för och nackdelarlista.. Dock får jag vänta tills jag får min lön om jag bestämmer mig för LCHF för nu får jag typ leva på nudlar.. Haha kanske blir min sockeravvänjning nu när jag ändå inte har råd!

/Later

Fråga om LCHF!

Fråga:
Hej duuude (:

alltså vad går det där LCHF ut på? är det någon diet du är på nu?

kul att du också tränar och så. jag har inte mätt något nu sedan jag började, ska låta det gå ett tag till innan jag tar nya mått, men så kul när man märker själv att man blir starkare och så :D

Svart till Tessan:

Tjaba!
Förlåt för sent svar. Har inte alls haft tid för bloggen alls!

Men LCHF är jättebra i flera aspekter! Har man ett otroligt sockersug och vill bli av med det är LCHF jättebra för när man går på den "dieten" känner man inte av något sockersug, kanske mer att man saknar vissa saker. LCHF är egentligen en livsstil mer än en "diet" men det går också bra att använda sig av LCHF en period och sedan sakta övergå till GI - mer normal kost om man inte trivs bra med LCHF. När man kör LCHF krävs det en otrolig diciplin! Man äter ca 30 gram kolhydrater om dagen vilket är extremt lite. Man äter bara fett och protein i stort sätt. Inge bröd, inge pasta, ingen redning i såser/grytor, så ibland kan det vara svårt att komma igång och veta vad man ska äta och det är också svårt om man ska äta ute/borta. Jag har u övergått till GI eftersom jag hade så svårt att hitta saker som jag kunde käka när jag var på jobbet, eftersom jag jobbar på restaurang så drar de 35 kr varje dag för att jag käkar där och det mesta innehåll för mycket kolhydrater.
Även alla former av socker är förbjuden, så som läsk, även light, alkohol ovs. Så det krävs diciplin och en otroligt vilja! Jag kan verkligen rekomendera det för jag vet av erfarenhet att det funkar! Jag gick ner flera kg och midjan krympte på bara en månad!

Hoppas det går bra och lycka till! ;)
Kram!

RSS 2.0