Motivation!

YES! Nu märker man också att fettförbränningen ökar och ökar! Var faktiskt lite besviken, trotts jättebra måttminskning, att vågen inte visade mindre! Men när jag va på gymmet och tränade med Philip idag så kunde jag inte låta bli att ställa mig på vågen igen! Jag förväntade mig verkligen ingenting eftersom det bara gått 3 dagar, men tji fick jag! 0.5 kg hade jag gått ner - PÅ 3 DAGAR! Så kör jag på nu kan jag gå ner 1 kg i veckan!

Blir man inte taggad or what!
Nu är det 2 veckors träning utan Philip då han inte är tillgänglig och då ska jag träna hemma! Jag ska verkligen kämpa hårt och träna som om Philip sprang bakom med piskan! :P Jag har ju faktiskt lovat minst 1, helst 3, armhävningar på tå när han kmr tillbaka i början av november, och det ska han bannemig också få!
Ska se om jag inte kan inhandla lite bra träningskläder också så man pallar ta sig ut i detta ruskväder! Så en mössa ska inhandlas, undeställ, löparbrallor och en rejäl sportbh! :)

/Later!

Uppenbarelse!


Oj vad en liten mening kan förändra en inställning helt! Satt här deppig över some idiot och läser "Lycka är ett val" och allt bara ändrades inom mig! Jag tänkte "fuck him, det är his lost! Jag är awesome och jag förtjänar att vara lycklig Det är jag som väljer om jag ska vara lycklig eller ej!" Så skönt var det att bara se de! Nu är jag råtaggad till att bli the best of me och vara - lycklig! För ja, det förtjänar jag!


Här kommer också mina mått efter 1 1/2 vecka. - Detta helt utan träning!

Axlar: 101 - 99,5
Rygg: 90 - 88
Bröst: 93 - 89,5
Midja: 89,5 - 86,5
Buk: 92 - 89
Rumpa: 98 - 95
Lår: 53 - 53,5
Vad: 35 - 34,5
Överarm: 28,5 - 27,5
Biceps: 31 - 30,5
Vikt: 68,5 - 68,2
Längd: 177

Trodde ingenting skulle ha hänt eftersom jag bara gått ner 0,3 kg men it did! Nu är jag supertaggad till att träna också för det betyder att det går snabbare! :)

wuhu, ny kraft!

Åååh, jag sitter på nätet och kollar snygga kläder som jag vill ha i min garderob. Det får mig att längta ännu mer till Februari då vi öppnar Systrarna Voltaire i Pub! Då ska det inhandlas massa snygga kläder så man är representativ och fräsh för kunderna! Ska bli så kul! :D

Tränade med Philip idag igen och vi gjorde nya mätningar. Vågon visade samma fast - 0,3 kg vilket är som att pissa i havet, men sen när vi mätte så blev jag jättechockad! Till och med Philip blev fundersam om jag verkligen inte hade tränat! NÄ, inte ett enda dugg! Jag försökte mig på Yoga i typ 15 min innan jag gav upp men det kan ju inte ha gjort något... Jag ska få måtten av Philip så då lägger jag ut de här så ser ni! :) Nu blev man mer taggad till att fortsätta stenhårt med dieten och också träna! För jag menar, har jag fått såhär bra resultat av att inte träna så tänk bara vad som kan hända om jag faktiskt tränar! :P
Gud vad jag kmr vara snygg i nya butiken! haha ;)

/Later

En ny chans i livet!

Ååh I'm alive again!

Det är nästan så jag inte våga yttra mig om de, för då kanske det inte blir så? haha, men jag är för glad för att tänka så och jag vet att det kmr bli helt underbart!
Idag träffade jag Lotta Voltaire på fika i Farsta och pratade jobb. Det var en chans som jag bara vågat drömma om och jag är så lycklig att Lotta uppskattar mitt hard work och ser potensialen i mig!

Jag kommer att börja jobba på Kafé Voltaire igen över julen och kommer att vara ansvarig och ha överseende över hela Kafét och ser till så att allt fungerar - ungefär som jag gjorde tidigare. Samtidigt så ska jag jobba en del i butiken, Systrarna Voltaire, för att få in butikrutinerna.
Sedan i februari öppnar Reneé och Lotta en butik på Pub som är gigantisk och där kommer även jag börja jobba, som överseende/ansvarig för butiken och se till så alla rutiner o.s.v fungerar!
Jag är så exited över detta jobb så jag vet inte var jag ska ta vägen! :P Det är verkligen ett drömmjobb och jag kan leva mitt liv lite mer exeptionellt. Att bara kunna gå till jobbet och känna sig snygg och fräsh är en vardagslyx som betyder mkt för mig! Jag vill kunna fixa naglarna och köpa nya kläder till att jobba i. Det känns great helt enkelt, och jag har alltid velat jobba i butik!

Den senaste veckan har varit ett rent helvete med smärta och oro. Nu känner jag att jag har fått nya krafter och det är bara att fortsätta att jobba framåt! För är det en sak som jag kan, är det att jobba hårt!

/Later babes!

Stress.

Gnagande stress... Det är måndag och jag ska jobba om några timmar.. Har legat och vändigt och vridigt på mig och försökt att komma på en ursäkt till varför jag inte kan gå till jobbet imorgon, och om det är försent att sjukanmäla mig nu. Jag tänker på om jag ska säga sanningen, om jag är så tvungen till, om Erika vill att jag skriver på avtalet som jag har burit med mig i min väska i en vecka, säkert mer, nu. Ska jag berätta för henne att det här var lixom inte det jag gick med på och att jag har ångest varje dag, och natt, när jag ska jobba. Att man får skit från alla håll och man blir rånad på sin lunch och därmed framkallar värre magkatarr och ännu mer stress.

Men att säga det till Erika är likmed som att säga upp sig... Jag kan ju erbjuda mig att jobba kvar till de hittar någon annan eller månaden ut, det är ju inte så långt kvar.... Och får jag inget bra erbjudande av Lotta så flyttar jag till Kga. Är det så det ska bli? För lägger jag fram korten för Erika och jag bara blir erbjuden samma gamla skit på Kafé Voltaire som innan då kan jag ju bara packa och tacka för mig.

Men jag känner faktiskt att jag får chansa.. Det får bära eller brista.. Skulle jag flytta till Kga så är det meninge, det är min tid där jag kan återhämta mig. Känna att jag faktiskt lever ett liv och inte bara jobbar helvete för att kunna bo.. Det är inte värt de!

Ja denna stress... Och jag tänker fortfarande på en ursäkt till att inte gå till jobbet imorgon... Illamåendet slår en i ansiktet så fort man kliver in... Jag vill inte...

Snart drar jag och kisen till Hägersten

Ska iväg snart till Bianca - min dagmatte! haha, eller asså inte min - Leijas såklart!
Det är så roligt hur bra vi kommer överrens och hur kul vi har tillsammans! Vi klickade lixom direkt!

Jag tror jag vet iaf vad vi kmr snacka om ikväll - min ålder... Jag var nu tvungen att avslöja min ålder - vilket vi faktiskt inte har pratat om förut - eftersom hon ville att jag skulle ta vägarna förbi systemet innan jag kom till henne. Lite nervöst och flamsig säger jag att det blir svårt eftersom jag inte är 20 riktigt än. Och det blev helt tyst i telefonen och sen hör man "jaha! eller vadå, vänta, klart du är!" Hon trodde förmodligen att jag ljög för att slippa springa in på bolaget men det är den hårda verkligheten! Det roliga var när hon sa att hon trodde jag var så mkt äldre eftersom jag pratar om jobb - mitt jobb - som om jag har jobbat i flera år och slitit sen barnsben.. eeh.. ja jag börjar nu också inse att jag låter som en trött gammal kärring som är redo att gå i penssion!

Aja, det jag kunna erbjuda var att springa in på Ica och bidra med någonting -.- såklart önskades snacks och det blir ju awesome när man ska paya för skit man inte får äta...
haha, nu får jag ge mig ändå - jag har ju lixom valt det och inte blivit tvingad.. (lite? pytte? jo lite!) :P
Dessutom är jag ju grym LCHF-kock så jag borde absolut inte klaga! :)


/Later

Hamburgare!



Shit jag sa ju de! :o Nån hamburgekedja borde anlita mig nu! :P

Så klart lyckades jag ta fel salladblad - men vafan sallad som sallad - men först salladsblad, hemgjort coleslaw hamburgare (eeh, den är så mkt hemgjord som att jag gick och köpte den på ica och tog hem den..) sedan några lökringar - ja till hamburgare käkar jag lök! - och sen ost!



aah, vill man ha hela hamburgerkonceptet så lägger man ett salladsblad längst upp också! :)

/Later

Mästerlunch

Fyfan vilken mästerkock!

För er som käkar LCHF eller bara tkr om Coleslaw har jag ett jättebra recept på de här:


Ingredienser:
7 dl finstrimlad vitkål
1 röd lök
1 dl majonnäs
2-3 tsk dijon senap
1 dl creme fraiche
salt och svartpeppar

Gör så här
Strimla vitkålen fint, går bra med osthyvel.
Strimla rödlöken fint.
Lägg rödlök och vitkål i en stor skål. Tillsätt majonnäs, senap, creme fraiche, salt och peppar. Öka på med lika delar majonnäs och creme fraich tills vitkålen blir krämig.
Smakar bättre om den får stå några timmar i kylen.

Passar utmärkt som tillbehör till kött.

NamnViktKolhydraterFettProteinKcal
Vitkål 175g 6,7 0,2 2,5 45,5
Lök gul röd 70g 4,2 0,1 0,8 22,4
Majonnäs 80% fett 95g 1,4 76 1 682,1
Senap fransk 15g 0,8 0,8 0,9 14
Crème fraiche 34% fett 90g 3 30,6 2,1 290,7
Totalt 445g 16 107,6 7,2 1054,7


Jag skippade löken för att få ner kolhydraterna lite och så är jag inte så mkt för lök...
Ska visa sen också vad jag gör för mästerlunch!

ÅÅÅH GAAH så spännande!!! Jag visar upp min mat i min blogg!! ÅRETS BÄSTA BLOGG OR WHAT!!!!! :D -.-

aja, kanske är intressant för er som är sugna att börja med LCHF och vill ha tips, du-no...

Onsdag?

Yeah! Jag kan röra mig liite mindre dag jämfört med igår!
Nu får jag faktiskt rulla mig ur sängen! :P

Dock känns det inte som att jag gjort ett skit sen jag tränade med Philip - eller jag HAR inte gjort ett skit - och ska fråga honom på fredag när vi ska träna om han kan typ sätta upp lite saker som jag ska göra hemma mellan de pass jag träffar honom! Så jag inte bara tränar 1 gång i veckan för då kmr inga mål sättas...

/Later

Godnatt!

Gnaaat!

Ville lixom bara säga det till min gigantiska skara av läsare! <3

Värsta dagen i mitt liv..

Nä inte riktigt så, men fyfan vad jag har mått dåligt idag!
Har mått illa från sekunden jag klev upp and still do... Blandat med de så har jag haft huvudvärk och smärta i bröstet! Så jävla fint! Helt sönderstressad och utarbetad så man kmr ligga som en grönsak snart! Jag vill bara BORT!
Fick sjukskriva mig imorgon för jag kan inte jobba 10 h såhär..
Håller på och lagar världens bästa och godaste pastasåsen... aah asroligt utan pasta...

Haha, är så jävla grinig nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till och det är Philips fel! I BLAME YOU! ;P
Men det är bara att bita ihop och köra på dessa jävla skitdagarna tills det släpper.. Sen kmr jag bli lika go och glad som alltid.. hoppas jag!

Nu ska jag käka pastasås utan pasta och gräva ner mig låååångt ner i sängen!

/Later - from the bitch

Doom day.

Godmorgon - or is it.. ?
nä men som förutspråkat så har jag ont idag.. Mesti bröstmusklerna och armarna och sen känner jag i magen när jag rör mig! Men skulle gärna känna av mer! :P You know, jag klagar och klagar men fan det ska ju kännas efter man tränat för då vet man att man gör rätt!

Så till nästa gång - fredag - då ska jag krypa till tunnelbanan och hem för benen inte kan bära mig, ok phille?! ;)

Nu frukost sen ska jag iväg med jycke till dagmatte och själv jobba!

/Later

Today - bring it on..

Det är nästan så att jag ligger och väntar på att träningsvärken ska krypa fram! :P

Min sista måltid - tänkte jag säga - men menade så klart min sista måltid med kolhydrater, iaf på en väldigt lång tid var inte så jävla tillfredställande som jag hade föreställt mig... Riset smakade som granbarr, lixom alldeles hårt och surt, fast det kokat väääldigt lång tid! Kycklingen va lixom.. inte så najs den heller... Så jag åt kanske 2 tuggor granbarrs-ris och lite kyckling och skulle med nöje hugga in i min lilla chokladfrästelse...

Nehe? nötbotten som smakade som grus och gummichokladkola över.. hur jävla toppen va de? Och sen till chipsen! Tänkte att där kan jag lixom inte misslyckas! Så jag trycker ner mig långt ner mellan kuddarna, drar på en film och ska börja njuta! Inte så jävla toppen de heller måste jag säga... Kanske var det faktum att jag skakade mig igenom alla tester som jag gjorde med Philip - NÄH PRECIS - vi tränade inte ens, vi bara kollade vad jag klarade av och I just say - It was not so fucking toppen där heller!

Haha, jag mest bara skrattade och tyckte det var ganska pinsamt när man flabbade efter Philip i högsta flås efter att kört rodd i 2 (!!!!!!) min... pinsamt..


Nä men det som skulle sätta punkt för mina oändiga njutningar och frosserier blev inte alls som jag tänkt - men hey - kanske blir jättelätt att börja med LCHF nu när jag inte ens tkr om kolhydrater! Jag kanske bara "swhooshar" mig igenom de 4 första tuffa dagarna med glans och känner hur musklerna sväller!! Japp så ska det bli! I'm on - so bring it bitch! ;)

Pinsamt dåligt!

Hur jävla pinsamt var det inte att jag var så kaxig innan jag skulle träna och hetsade Philip till att han minsan skulle få ta ut svängarna för att få mig trött! Efter första testet tänkte jag tacka för mig och benen skakade som marackas!! Fyfan va pinsam dålig kondis jag har..

Philip satte mig på LCHF, vilket jag har totalmisslyckats med förut, men med pepp och stöd så ska det funka denna gång! Så han rådde mig att äta en kolhydratsbomb till middag ikväll för det är sista gången du smakar på dom! - kände jag att han egentligen ville säga! :P
Så jag hittade till närmaste konditori på vägen hem - dessa hittar jag fan till men när man ska ta sig till gymmet så står man där helt vilsen och vet fan inte vart man är! Iaf så köpte jag mig en liiiten chokladsak och sen raka vägen till Ica för att uppfylla min sista frestelse och sedan för att fylla på förådet för LCHF! Och i 7 veckor framöver ska jag plågas och tränas med Philip och jag ska minsam sätta alla mål som vi gick igenom idag! BOOM!
Nu är man dock helt manglad!

Nu vankas det kyckling och RIS (!!) + Pringels, cola och kolabit... My last taste of love! HAHA - dramaqueen!

Philip hittar ni HÄR och jag kan verkligen rekomendera honom! :) Behöver ni inte hjälp med träningen så får ni något fint att titta på medans ni svettas och blir rödare och rödare i fejset efter varje set!!! ;o haha :D

/Later

Träna bort lite fläsk...

Ska snart iväg och träna med Philip Lailani (som PT hittar ni homom här: http://finest.se/lailani) så man får ladda upp ordentligt med gröt så man orkar! Nu jävlar ska jag få tillbaka min snygga röv och lår! Killer!



Oktober - Cancermånaden

Hej!

Nu är det redan Oktober! Helt sanslöst vad tiden går fort! Och snart är det jul! ...

Men nu är det Oktober och då är det dax att tänka till lite extra! Lite extra på de som drabbats av cancer eller de nära.
Här kan du lätt gå in och skänka det du har råd med - alla små slantar räknas! Det viktiga är också att tänka på att det är inte bara nu i Oktober som folk drabbas av bröstcancer, och behöver hjälp! Bli månadsgivare och skänk det du kan! För vad är 50-100 kr i månaden för dig?

http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/privat/Ge-en-gava1/

RSS 2.0